Całe szczęście z tej porcji ciasta, którą przygotowałam, wyszło 25 sztuk!
Starczy więc dla obu jutro do syta:)
Podzielę się przepisem, bo chyba warto, skoro co do smaku już przetestowane ;)
Tym bardziej, że każdy, kto ma dziecko ze ścisłą dietą wie, jak nie łatwo upichcić coś łatwo, szybko, smacznie, niedrogo i przede wszystkim wartościowego odżywczo.
Moze zasmakują jeszcze komuś...
RACUCHY Z JABLKAMI I PESTKAMI DYNI
BEZMLECZNE, BEZJAJECZNE, BEZGLUTENOWE
1.Zamiennik jajka - 3 łyżeczki, pół szkalnki wody, zmiksować na pianę (chyba że ktoś może to 1 jajko zmiksować) |
2.pestki z dyni (50 g) zmielić blenderem z małą ilością wody, dodać do piany z jajek |
|
Smacznego :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz